Het derde bestuur...

Voorzitter – Lars Uppelschoten

Mijn naam is Lars Uppelschoten, 20 jaar oud en ben opgegroeid in een klein dorpje in Noord-Brabant: Beers. Ik woon sinds een paar maanden in het mooie en vooral gezellige Nijmegen-Oost (samen met ex-secretaris Eline van Hoorn, beste huisgenoot ooit). Ik ben trots en erg enthousiast om in het 3e bestuur van SV FAST de functie van voorzitter te mogen vervullen! Het eerste jaar op de FEM volgde ik de opleiding Logistics Management, na 1 studiejaar de overstap gemaakt naar Facility Management waar ik in het B-Cluster mocht beginnen. Dit jaar ben ik begonnen aan het D-Cluster. Mijn hobby’s zijn voetbal, skiën en festivals bezoeken. Als voorzitter ben ik aanspreekpunt van de vereniging. Ik zorg ervoor dat alles binnen de vereniging soepel verloopt. Ik hoop samen met het bestuur en alle leden de vereniging nog meer op de kaart te zetten en er een mooi jaar van te maken!

Secretaris – Julia Leermakers

Mijn naam is Julia Leermakers, 20 jaar oud en kom uit Helvoirt, gelegen in het mooie Brabant. Sinds een jaartje woon ik nu op kamers in Nijmegen en daar geniet ik volop van! Ik zit nu in mijn tweede jaar en naast school probeer ik zoveel mogelijk te tennissen en te meeten met vriendinnen. Aankomend jaar zal ik de rol van secretaris gaan invullen en samen met de andere bestuursleden, heb ik daar heel erg veel zin in!

Penningmeester – Sanna Burgers

Mijn naam is Sanna Burgers, 21 jaar, vierdejaars FM’er en ik ben geboren in het vertrouwde Wijchen. Sinds kort ben ik woonachtig in de mooiste studentenstad van Nederland, Nijmegen, waar ik al vanaf mijn 16e iedere donderdag de bloemetjes buiten zet. Het komende jaar ga ik de functie van penningmeester bij SV FAST vervullen. Mijn interesses naast het studentenleven liggen bij lekker eten, series en hard werken in de horeca. Samen met mijn lieftallige bestuursleden en alle leden hoop ik er weer een mooi en succesvol jaar van te maken!

Commissaris Intern – Tammy Verheijen

Gedreven, betrokken en betrouwbaar zijn eigenschappen die mij typeren. Ik ben Tammy Verheijen, 22 zomers jong en derdejaars student FM! Ik ben geboren en opgegroeid in een klein dorpje aan de Duitse grens, genaamd Millingen aan de Rijn. Sinds dit jaar mag ik mezelf trotse inwoner van Nijmegen noemen en geniet ik volop van het studentenleven. Afgelopen schooljaar heb ik mezelf in mogen zetten voor de introductiecommissie van SV FAST, een leuke uitdaging en uiteindelijk dik geslaagd! Na deze functie leek het mij leuk om binnen de vereniging een stapje hogerop te gaan, vandaar mijn keuze voor het bestuur. De functie die ik binnen het bestuur zal gaan vervullen is de functie commissaris intern. Als commissaris intern zal ik de schakel zijn tussen het bestuur en een groot gedeelte van de commissies. Ik kijk uit naar een jaar vol positiviteit, succes en gezelligheid! Samen met de leden en mijn medebestuursleden gaan we er iets moois van maken en zullen we zorgen voor een onvergetelijke tijd! Ik heb er zin in!

Commissaris Extern – Silke Hermans

Hallo! Ik ben Silke Hermans, 20 jaar oud en ik ga komend jaar met veel plezier de rol van Commissaris Extern op me nemen. Ik ben geboren en getogen in Velswijk, een super klein plaatsje in de achterhoek. Momenteel zit ik, net als de andere bestuursleden, op kamers in Nijmegen. Ik zit in mijn vierde, en daarmee mijn laatste jaar van de opleiding Facility Management. Met mijn enthousiasme, flexibiliteit en mijn kritische blik hoop ik hier een succesvol jaar van te maken!

Tweede bestuur:

Voorzitter – Dianne van den Hombergh