Het tweede bestuur...

Voorzitter – Dianne van den Hombergh

Mijn naam is Dianne van den Hombergh, energiek, enthousiast, 21 jaar oud en kom uit het Brabantse Heesch. Met trots en veel goede zin mag ik dit allereerste echte jaar voor SV FAST de functie voorzitter vervullen! Sinds 2 jaar zit ik op kamers en vermaak ik me prima in het mooie Nijmegen. Daarnaast hockey ik nog in Oss. Ik zit op dit moment in het derde jaar van mijn studie en ondanks de 9-17 tijden van mijn stage bevalt me dit gelukkig nog steeds erg goed! Als voorzitter ben ik het eerste aanspreekpunt van de vereniging. Ik zorg ervoor dat alles soepel verloopt en ga er aankomend jaar met alle leden en mijn andere bestuursleden een mooi jaar van maken voor SV FAST!

Secretaris – Eline van Hoorn

Ik ben Eline van Hoorn, 21 jaar en kom uit een klein dorpje aan de maas: Oijen. Sinds kort zit ik ook op kamers in Nijmegen, waardoor ik heel de week in de stad te vinden ben. Verder zit ik in het tweede jaar van mijn studie en houd ik me naast school bezig met hockeyen. Komende tijd ga ik de functie van secretaris bij SV FAST vervullen. Als secretaris onderhoud ik de website, beantwoord ik inkomende mails, houd ik het ledenbestand up-to-date en notuleer ik tijdens de vergaderingen. Samen met de andere bestuursleden en alle andere leden van SV FAST hoop ik er een mooi en succesvol jaar van te maken!

Penningmeester – Emiel de Vries

Mijn naam is Emiel de Vries, 23 jaar en momenteel vierdejaars student. Ik ben opgegroeid in het o zo mooie Voorthuizen, maar nu alweer vier jaar wonende in het prachtige Nijmegen. Met trots zeg dat ik de functie van penningmeester vervul bij onze studievereniging. Mijn interesses naast het studentenleven liggen bij voetbal, films en bowlen!

Commissaris Intern – Tessa Pluk

Mijn naam is Tessa Pluk, ben 22 jaar oud en dit jaar begin ik aan mijn tweede studiejaar van FM. Sportief, nuchter en gedreven zijn eigenschappen die mij karakteriseren. Ik ben geboren en getogen in het prachtige Brabantse Cuijk, maar wel hard op zoek naar een kamer in het nog veel leukere Nijmegen. Al vanaf een vroeg stadium ben ik betrokken bij de studievereniging en daarom ben ik erg blij dat ik de functie van Commissaris Intern komend jaar mag gaan vervullen in het bestuur. Als Commissaris Intern vorm ik de brug tussen het bestuur en verschillende commissies. Onder mijn verantwoordelijkheid vallen de borrel- en feestcommissie, introductiecommissie, promotiecommissie en de reiscommissie. Ik heb veel zin om samen met de leden en mijn medebestuursleden het succes van deze vereniging voort te zetten en verder uit te breiden!

Commissaris Extern – Davy van Eijk