Wat biedt SV FAST

SV FAST is een studievereniging. Dit betekent dat ons doel niet ligt bij zo veel mogelijk drinken, maar zoveel mogelijk samen genieten en leren. Naast onze zelf georganiseerde activiteiten proberen wij veel met de HAN samen te werken. Iedereen is welkom bij SV FAST. Als jij als lid met ideeën komt waarin wij jouw studententijd nog leuker of leerzamer kunnen maken, laat dit ons dan weten!

SV FAST staat voor verbinden. Buiten het verbinden willen we jouw studententijd natuurlijk ook veel leuker, makkelijker, maar vooral gezelliger maken. Dit doen we door het organiseren van verschillende formele en informele activiteiten. Bij deze evenementen kan jij connecties opbouwen met andere studenten, docenten en met het bedrijfsleven. Daarnaast verdien je bij aanwezigheid punten voor het FASTiviteitenklassement!

Als lid van SV FAST kan je buiten de activiteiten ook van kortingen genieten. Denk hierbij aan korting op je boeken of korting op een potje Glow in the Dark minigolf. Ben je benieuwd naar interessante artikelen of ben je voor school op zoek naar inspiratie? SV FAST schrijft vanaf 2019 ook haar eigen artikelen. Eén keer in de paar maanden komt er een nieuw artikel op onze website. Dit is nog niet alles. Ook organiseert SV FAST de jaarlijkse introductie van Facility Management. Zo maken alle eerstejaars direct kennis met onze vereniging en zorgen wij dat iedereen een leuke kennismaking heeft met dit FASTastische vakgebied.