Wat biedt SV FAST

SV FAST is dé studievereniging van Facility Management van de HAN in Nijmegen. Als studievereniging ligt onze focus op zo veel mogelijk drinken, maar zoveel mogelijk samen genieten en leren. Naast onze zelf georganiseerde activiteiten proberen wij veel met de HAN samen te werken. Iedereen is welkom bij SV FAST. Als jij als lid met ideeën komt waarin wij jouw studententijd nog leuker of leerzamer kunnen maken, laat dit ons dan weten! De slogan van SV FAST luidt dan ook: SV FAST verbindt, verbreedt en verrast.

Verbinden – SV FAST verbindt studenten met het werkveld, de opleiding, de HAN, Nijmegen, maar vooral met elkaar. Dit doen wij door het organiseren van verschillende activiteiten in samenwerking met de HAN en externe organisaties. Tijdens deze activiteiten staat zoveel mogelijk genieten en leren. Zo organiseren wij formele en informele activiteiten. Bij deze activiteiten kan jij connecties opbouwen met medestudenten, docenten en het bedrijfsleven.

Verbreden – SV FAST verbreedt jouw facilitaire expertise, door jou kennis te laten maken met het facilitaire werkveld. Zo organiseert SV FAST verschillende bedrijfsbezoeken, gastcolleges, cursussen en workshops. Op deze manier willen wij jouw facilitaire bril en jouw connecties in het bedrijfsleven vergroten. Tijdens deze activiteiten kan je veel netwerken met bedrijven en ontdekken wat jij nou leuk vindt in de praktijk. Facility Management is enorm breed en wij helpen jou graag met het ontdekken van jouw interesses! Zo organiseert SV FAST jaarlijks een netwerkdiner en een stagemarkt.

Verrassen – SV FAST verrast haar leden door het organiseren van verschillende informele activiteiten. Van bowlen tot laser-gamen, van een bierpongtoernooi tot borrels en van een reis naar Hamburg tot schaatsen. Voor ieder wat wils! Tijdens onze activiteiten is er ruimte voor het ontdekken en onderhouden van vriendschappen. Ook leer je de stad Nijmegen op een leuke manier kennen. Als lid van SV FAST kan je buiten de activiteiten ook van kortingen genieten. Denk hierbij aan korting op je boeken of korting op een potje Glow in the Dark minigolf. Ben je benieuwd naar interessante artikelen of ben je voor school op zoek naar inspiratie? SV FAST schrijft vanaf 2019 ook haar eigen artikelen. Eén keer in de paar maanden komt er een nieuw artikel op onze website. Dit is nog niet alles. Ook organiseert SV FAST de jaarlijkse introductie van Facility Management. Zo maken alle eerstejaars direct kennis met onze vereniging en zorgen wij dat iedereen een leuke kennismaking heeft met dit FASTastische vakgebied.