Het vierde bestuur...

Voorzitter – Ties van Haren

Ik ben Ties van Haren, 20 lentes jong en geboren Nijmegenaar. Sinds mijn achtste woon ik in het mooiste dorp van Nederland en omstreken: Lent. Naast dat ik vanzelfsprekend de opleiding Facility Management volg aan de HAN, ben ik vaak te vinden op het voetbalveld of op mijn werk bij Pathé. Momenteel zit ik in het tweede jaar van FM. Als voorzitter is het mijn taak om overzicht te houden binnen onze vereniging. Het is aan mij om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt en blijft lopen. Daarnaast wil ik een vriendelijk gezicht zijn voor iedereen binnen de opleiding, de HAN of het werkveld. Samen met de rest van het bestuur en de andere leden kijk ik uit naar wat hopelijk een mooi en succesvol jaar gaat worden voor onze vereniging!

Secretaris – Maj ten Have

Hoi! Mijn naam is Maj ten Have, ik ben 22 jaar en zit momenteel alweer in mijn derde jaar van de opleiding Facility Management. Oorspronkelijk kom ik uit Lichtenvoorde, daarna ben ik verhuisd naar Haaksbergen, maar woon ondertussen al een tijdje in de mooiste stad van Nederland, Nijmegen. Ik vind het leuk om met vrienden en vriendinnen te zijn, lekker drankjes te doen, steden bezoeken en af en toe ook nog een beetje te sporten. Ik heb erg veel zin om komend jaar in het 4e bestuur van SV FAST de functie secretaris te mogen vervullen!

Penningmeester – Isa Peters

Ik ben Isa Peters, 21 jaar oud en ik woon ondertussen al weer twee jaar in het mooie Nijmegen. Ik zit in het derde jaar van de opleiding Facility Management, wat betekent dat ik momenteel stage loop. Ik vind het heerlijk om tijd met vrienden door te brengen: in de stad, op het terras of gewoon thuis genieten van een (slechte) film of serie. Komend jaar ga ik me inzetten als penningmeester van SV FAST. Ik kijk er naar uit om er, samen met mijn medebestuursleden, een mooi jaar van te maken.

Commissaris Intern – Luuk Nijssen

Mijn naam is Luuk Nijssen, 22 jaar oud en derdejaars student Facility Management. Ik ben opgegroeid in het mooie Wijchen, maar sinds een paar jaar woonachtig in de leukste studentenstad van Nederland, namelijk Nijmegen. Aankomend jaar zal ik de functie commissaris intern vervullen binnen SV FAST. Hiermee ben ik de brug tussen de commissieleden en het bestuur. In mijn vrije tijd geniet ik zo veel mogelijk van het studentenleven en probeer ik zo min mogelijk festivalletjes over te slaan. Verder houd ik net als iedereen van leuke dingen doen met vrienden en mijn lieftallige huisgenoten.

Commissaris Extern – Ilse van den Tillaart

Mijn naam is Ilse van den Tillaart, 21 jaar oud en ben opgegroeid in een klein dorpje in Noord- Brabant, namelijk Erp. Sinds februari 2019 zit ik op kamers in het mooie Nijmegen en ga ieder weekend terug naar mijn ouders. Dat komt omdat ik daar nog iedere zondag ochtend met plezier op het korfbalveld te vinden ben. Ook vind ik het leuk om mijn vrienden te zien en heb ik nog een bijbaan in Erp. Ik zit in het derde leerjaar en loop nu stage, daarnaast ga ik de functie commissaris extern vervullen. Afgelopen jaar heb ik in de introductiecommissie gezeten en dat heb ik met plezier gedaan. Graag wil ik nog een jaar mezelf inzetten voor SV FAST, omdat ik het een leuke vereniging vind waar je echte vriendschappen opbouwt. Ik heb heel veel zin in dit jaar en we gaan er iets moois van maken!

Derde bestuur:

Voorzitter – Lars Uppelschoten