Voordelen

Voordelen van SV FAST:

Deelname aan verschillende (in)formele activiteiten georganiseerd door SV FAST! Onze activiteiten zijn terug te vinden in onze agenda. Daarnaast kom je als lid in onze leden pagina op Facebook waarin je ook goed op de hoogte wordt gehouden van onze evenementen.


SV FAST biedt ook artikelen. Met deze artikelen leer jij elke keer weer wat nieuws. Een onderzoek over de toekomst met technologie of een interview met een afgestudeerde. Tips of inspiratie voor de toekomst. Wij denken met jou mee! Heb jij nou een leuk idee voor een nieuw artikel? Laat dit ons dan weten door een mailtje te sturen naar commissarisextern@svfast.nl 

 

Als lid van SV FAST krijg jij op vertoon van je FAST ledenpas €2,50 korting op Glow in the dark midgetgolf bij Laserquest Nijmegen! Heb jij een date die geen lid is van SV FAST? Geen probleem! Hij/Zij kan ook genieten van deze toffe actie!

Zit jij in de organisatie van een familie- of vriendendag? Ben je met minimaal 15 personen, dan kun je voor €10,- p.p. één ronde lasergamen, één ronde lasersquashen en krijg je één drankje naar keuze bij Laserquest Nijmegen. Deze actie is geldig op vertoon van één geldige FAST ledenpas. 

 

Jaarlijks zijn er voor onze leden kneakpassen beschikbaar. Met deze passen krijg je korting op meer dan 1000 locaties en jouw favoriete webshops.

Onze FASTies ontvangen een flinke korting bij een lidmaatschap van FMN (Young). In plaats van €50,00 betaal je slechts €33,00 voor een lidmaatschap! 

FMN is de branchevereniging van Facility Management. Als lid van FMN werk jij aan het leggen van connecties voor de toekomst. Daarnaast breid je je kennis uit bij de verschillende bedrijfsbezoeken en workshops. In januari 2020 ontstond de community FMN Young, waarin studenten en young professionals samen worden gebracht. Wil jij nog meer zien van de facilitaire wereld? Word dan lid van FMN! Als lid van FMN ben je ook lid van FMN Young (BONUS?!)! Neem voor meer informatie over FMN Young een kijkje op de website: https://www.fmn.nl/young

Meteen al enthousiast geworden? Aanmelden kan vanaf nu, via https://forms.gle/wmkF5qGTt9bCukcd6


Er zijn ontzettend veel leuke evenementen die worden georganiseerd. Natuurlijk zitten wij niet overal in de organisatie, maar we doen wel ons best voor jullie om deze evenementen ook voor jullie beschikbaar te maken. Zo stellen we je op de hoogte van leuke of interessante evenementen of regelen we zelfs korting.